Kalenteri

»Helsingin Agility Urheilijat pähkinänkuoressa
»Kerhotuotteet

Helsingin Agility Urheilijat pähkinänkuoressa

Helsingin Agility Urheilijat on vuonna 1995 perustettu agilityn erikoisseura. Harjoittelemme Konalassa tammikuussa 2003 valmistunella Purina Areenalla.

Yhdistyksemme on yhtä kuin jäsenensä - joukko aktiivisia koiraharrastajia. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota mahdollisimman hyvät puitteet agilityn tavoitteelliseen harrastamiseen. Pitkän tähtäimen tavoitteena on yhdistyksen kehittyminen sekä aktiivisten jäsenten määrän kasvattaminen.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 8 jäsentä. Yhdistyksen jäsenet, joita vuonna 2011 on n. 190 osallistuvat toimintaan pääsääntöisesti toimikuntien kautta. Toimikuntatyön lisäksi kaikki jäsenet osallistuvat vuorollaan kilpailujen järjestämiseen sekä talkoisiin.

Olemme jäsenenä HSKP:ssä (Helsingin Seudun Kennelpiiri), SKL:ssä (Suomen Kennelliitto) ja ESLU:ssa (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu).

Agilitykoulutus tapahtuu tapahtuu taitojen ja tavoitteiden mukaan jaotelluissa pienryhmissä. Lisäkoulutusta järjestämme sekä omien että vierailevien kouluttajien voimin. Uudet harrastajat aloittavat harrastuksen alkeiskursseilla.

Nuorisotoiminta eriytettiin yhdistyksessämme omaksi toiminnokseen syksyllä 2001 ensimmäisen nuorisoryhmän perustamisen myötä. Nuorisotoiminta jatkuu nyt kahden koulutusryhmän puitteissa.

Olemme myös aktiivinen kilpailujen järjestäjä (virallisia kilpailuja ja huippusuosittu HAU Open). Lisäksi järjestämme koulutusohjaaja- sekä agilitytoimihenkilökursseja.

Pääyhteistyökumppanimme on Nestlé Purina PetCare Finland.

Webdesign: Kuiskaisa Copyright © Helsingin Agility Urheilijat Ry 2019